Zoek en vind raamdecoratie passend bij jouw interieur

Raamdecoratie zorgt voor meerwaarde van de woning

Aantal resultaten: 4 - 4

Creëer een sfeervolle, lichte ruimte met lichtdoorlatende rolgordijnen

Lichtdoorlatende rolgordijnen voor dakramen zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een harmonieuze balans tussen privacy en natuurlijk lichtinval. Deze gordijnen filteren het directe zonlicht, waardoor er een zachte gloed in de ruimte ontstaat. Met vele mogelijkheden aan kleuren en patronen bieden we de perfecte oplossing voor elke kamer in jouw huis. Lichtdoorlatende rolgordijnen zorgen voor filtering van het licht, waardoor je kunt genieten van een aangename sfeer. De gordijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Je kunt zelf de mate van lichtinval eenvoudig aanpassen aan jouw voorkeuren door een deel open te laten om meer daglicht binnen te laten.

Voordelen van lichtdoorlatende rolgordijnen

Onze lichtdoorlatende rolgordijnen bieden verschillende voordelen die de leefomgeving kunnen verbeteren:

  • Privacy behouden: Terwijl ze een aangename lichtinval geven, bieden lichtdoorlatende rolgordijnen toch voldoende privacy. Je kunt genieten van een heldere ruimte zonder in te leveren op uw gevoel van privacy.
  • Bescherming tegen schadelijke UV-stralen: Onze gordijnen filteren schadelijke UV-stralen, waardoor uw meubels, vloeren en andere waardevolle bezittingen beter  beschermd worden tegen verkleuring en vroegtijdige slijtage.
  • Energiebesparend: Door het toelaten van natuurlijk licht kunt u overdag gebruikmaken van het zonlicht en daardoor energie besparen. U hoeft minder gebruik te maken van kunstmatige verlichting, wat gunstig is voor zowel het milieu als uw energierekening.

Een perfectie combinatie van functionaliteit en stijl

Bij het kiezen van lichtdoorlatende rolgordijnen heb je keuze uit verschillende kleuren en designs die passen bij je interieur. Kortom, met onze lichtdoorlatende rolgordijnen kun je een sfeervolle en lichtgevulde ruimte creëren in uw huis. Geniet van de voordelen van privacy, bescherming tegen UV-stralen en energiebesparing, terwijl je tegelijkertijd uw interieur verrijkt met stijlvolle dakraamdecoratie. Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Maak kennis met de Specialisten van Dakramen Nederland

Maak kennis met de Specialisten van DakramenNederland

"Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?"

Wat ervaren onze klanten?

6 juni 2024
Bij vrienden en kennissen aanraden

De mannen hebben echt keurig en netjes gewerkt, alles is netje afgewerkt en netjes achter gelaten.

 

We zullen jullie zeker bij vrienden en kennissen aanraden.

 

Hartelijk bedank voor de snelle en mooie dakramen.

 

Bron: Mail.

Gert-Jan en Francis den Boer
9 mei 2024
weer topkwaliteit geleverd

Zoals gebruikelijk werd weer topkwaliteit geleverd bij het monteren van rolgordijnen door de mannen van Dakramen Nederland. Omdat we met de afspraak in tijdnood dreigden te raken lukte het toch nog om op tijd te komen. Als je belt voor een afspraak geen gedoe met keuzemenu’s of “de wachttijd is langer dan u van ons…..”maar gewoon direct iemand aan de telefoon die duidelijke afspraken maakt!

Jan Tempelman & Coby Leeman
Zal ik je bellen?

Filteren

Merk

Bediening

Uitvoering

Zijgeleiders