Montage partner van ROTO, VELUX, FAKRO en BASkapel

Dakramen

Bij dakramenspecialisten van Dakramennederland kunt je terecht voor alles op het gebied van dakramen, dakvensters, daglichtoplossingen, zolderramen.
ROTO, VELUX en FAKRO zijn daarin de toonaangevende merken van topkwaliteit.
Wij leveren en monteren dakramen in vele soorten en maten en hebben vaak voor iedere wens een goede oplossing.
Wil je nu juist een dakraam vervangen? Of een nieuwe dakraam op jouw zolder laten plaatsen? Bij Dakramennederland zit je absoluut goed! Wij zijn erkende montagepartners van ROTO, VELUX en FAKRO en montagekwaliteit wint altijd!

Wist je dat daglicht een positieve invloed heeft?

Daglicht heeft echt een positieve werking op jouw humeur daardoor is een dakvenster niet alleen fijn voor daglicht maar zeker ook voor je welzijn.

Meer daglicht in jouw huis doet je dan ook goed. Van daglicht is bekend dat dit goed is voor jouw biologische klok, positieve stemming, bevordert de productiviteit en zorgt voor ontspanning.
 

Zoek bij ons het dakraam of zolderraam dat bij jou past en bekijk de vele mogelijkheden in zowel hout al kunststof dakramen op onze website.

Dakramen VELUX , FAKRO en ROTO

Dakraam VELUX

VELUX is een van de meest verkocht dakramen of zolderramen ter wereld en toch is VELUX niet goedkoop. VELUX levert kwaliteit die een lange levensduur hebben en de isolatiewaarde vindt VELUX erg belangrijk. Wij leveren en monteren elk VELUX dakraam of zolderraam in kunststof of hout en altijd voor een aantrekkelijke prijs. Tevens zijn er vele mogelijkheden in maten en bijpassende raamdecoratie.

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Dakraam FAKRO

FAKRO is ook een kwalitatief goed merk, FAKRO heeft zich erg gericht op de combinatie van licht, ruimte en ventilatie. Voorbeeld is het dakraam met de verhoogde tuimel as waardoor er meer ruimte is om te staan. Ook FAKRO heeft een lange levensduur en hoge kwaliteit. Vele mogelijkheden in maten en raamdecoratie.

Dakraam ROTO

ROTO is afkomstig uit Duitsland en is dus van Duitse kwaliteit wat op de Nederlandse markt nog niet zo bekend is, maar wel zijn opmars maakt.

Roto Dach- Systemtechnologie GmbH is een onafhankelijk bedrijfsonderdeel onder de paraplu van Roto Frank AG. Het hoofdkantoor van ROTO zit in Bad Mergentheim, waar meer dan 700 mensen werken. ROTO levert alleen aan professionals in de dakwereld, tevens zijn er montagepartners die met regelmaat in de fabriek toelichtingen en de nieuwste ontwikkelingen meekrijgen. Dakramennederland is dus ook zo’n ROTO professional die de normen van ROTO hanteert en volledig volgens de richtlijnen werkt.

Dus of je nu op zoek bent naar een zolderraam of juist naar dakraam verduistering van uw zolder?

Wij bieden echt alle mogelijkheden op het gebied van:

 • Dakramen, Zolderraam, Dakvenster

 • Daglichtsystemen

 • Dakraamdecoratie

 • Dakkapellen

 • BASkapellen

 • Overige daglichtoplossingen

Kijk gerust even rond op onze website zodat je goede informatie krijgt over de vele mogelijkheden

Dakramennederland uit Zutphen staat voor kwaliteit en service

Kwaliteit van dakramen en service staan hoog in het vaandel bij Dakramennederland. Daardoor kun je er dan ook zeker van zijn dat jouw daglichtoplossingen vakkundig gemonteerd worden en alles netjes afgewerkt en opgeruimd achtergelaten wordt.

Voordelen Dakramennederland:

 • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen

 • Montage partner van ROTO, VELUX, FAKRO en BASkapel

 • Altijd een passend advies

 • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd

 • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren

 • Offerte zonder verrassingen achteraf

Kies voor Dakramenederland!

Met Dakramennederland kiest je voor echte specialisten op het gebied van dakramen, want onze dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur.

Meer weten?

Wil je meer weten over dakramen, zolderramen, gekoppelde dakramen of welke manier ook en wil je weten wat we voor je kunnen betekenen?
Neem dan eens contact met ons op!

Vraag vandaag nog gratis een vrijblijvende dakraam offerte of advies aan bij Dakramennederland, jouw VELUX, ROTO en FAKRO dakramen specialisten!
Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen en voor meer informatie kun je uiteraard contact met ons opnemen, wij staan je graag te woord.

Zal ik je bellen?