Dakramennederland, jouw dakraamspecialist

Meer lichtinval en een betere luchtcirculatie

Als dakramenspecialist zijn wij VELUX, ROTO, BASkapel en FAKRO montagepartner

Wij volgen, zoals aangegeven, ieder jaar weer de trainingen bij VELUX, ROTO en BASkapel. Erg gezellig natuurlijk maar zeker ook erg leerzaam en zo deel je ook ervaringen met andere montagepartners.

Dus bent je nu op zoek naar een zolderraam of juist naar dakraam verduistering of een BASkapel voor jouw zolder??? Kijk dan gerust even rond naar de vele mogelijkheden die wij jou bieden. Wij leveren en monteren alleen zeer betrouwbaar merk met uitstekende service, daardoor weet je wat je in huis haalt met een dakraam of daglichtoplossing via Dakramennederland.

Dakraam plaatsen

Jouw dakraam vervangen? Of juist een nieuw dakraam plaatsen? Bij Dakramennederland.nl zit je altijd goed! Goede kwaliteit dakramen en dakraamdecoratie geplaatst door jouw dakraamspecialist. Een dakraam laten plaatsen door Dakramennederland zorgt voor meer daglicht en ventilatie op elke zolder zorgen voor optimaal comfort op de zolder, badkamer of overige ruimte.

Je wilt jouw dakraam vervangen voor een ander dakraam…. kan dit? Is jouw dakraam al wat ouder en ben je bang voor lekkage? Elk dakvenster is te vervangen door bijvoorbeeld een VELUX dakvenster. Wel is het zo dat bij de meeste oude VELUX dakvensters deze 1 op 1 te vervangen zijn door de nieuwste generatie VELUX dakvensters. Het 1 op 1 vervangen van de dakvensters zorgt er voor dat de afwerking vaak behouden kan blijven, als deze nog goed intact is en dit door jou gewenst is. Dit komt doordat de renovatie gootstukken aansluiten op de huidige afwerking, aangezien de binnen afwerking nog goed intact is en dit weinig te leiden heeft, is dit een uitstekende oplossing die de extra kosten voor de afweking voorkomt.

Uiteraard zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van het plaatsen van een dakraam, dat maakt ons DE dakraamspecialist.

Dakvensterspecialist

Dakramennederland is jouw dakvensterspecialist of je nu jouw dakraam wilt vervangen of juist nieuwe dakramen wenst te hebben. Bij Dakramennederland zit je altijd goed!
Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij als dakvensterspecialist plaatsen alleen dakramen van goede kwaliteit en pakken het altijd goed aan. Tevens denken wij met je mee of jouw ideen ook de juiste keuze is om de ruimte zo optimaal mogelijk te benutten en te voorzien van daglicht. Of dit nu een mooie werkruimte wordt, badkamer is, Slaapkamer is of wordt of misschien juist wel een aardige Fitnessruimte? Jouw dakvensterspecialist Dakramennederland denkt altijd mee voor het mooiste resultaat in jouw ruimte.  Dakramen zijn in diverse maten en soorten mogelijk, zo is er dus vaak wel een oplossing voor elke wens.

Dakramennederland voert de merken VELUX, FAKRO en ROTO, wat de A-merken zijn op dakvenster gebied, dit zijn de toonaangevende merken van topkwaliteit.
Wij van Dakramennederland leveren en monteren alles op het gebied van dakramen (VELUX, FAKRO en ROTO), dakkapellen, BASkapellen, Dakkapellen Modulair, dakserres, balkonvensters, dakkoepels, daglichtsystemen en alle decoratie die daarbij horen.
Dakramennederland is door VELUX uitgeroepen als VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Heb je dus meer daglicht nodig? Denk dan aan Dakramennederland als dakvensterspecialist.

Voordelen dakvensterspecialist Dakramennederland:

  • A-Kwaliteit dakramen/daglichtsystemen.

  • Montagepartner van VELUX,  FAKRO en ROTO.

  • Altijd een passend advies.

  • Gecertificeerde Kwaliteitsvakman keurmerk en VCA gecertificeerd.

  • Geen voorrijkosten tot 15km.

  • Afvoeren afval en bezemschone ruimte opleveren.

  • Offerte zonder verrassingen achteraf.

 

Wij bieden 5 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen.
Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel en wij komen onze afspraken na.

Wij vervangen, leveren en monteren elk dakraam, dakkapel, dakserre, daglicht producten en dakraam decoratie van VELUX, FAKRO en ROTO.
Wil je dus een nieuw dakraam om juist een oud dakraam te vervangen?
Dan ben je bij Dakramennederland aan het juiste adres voor goed advies, uitstekende kwaliteit en altijd een passend advies.

 

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of stuur ons een mail met jouw vragen, dan zullen wij dit zo snel mogelijk oppakken of beantwoorden. Dakramennederland is de VELUX , FAKRO en ROTO dakvensterspecialist!
Wij bieden vele mogelijkheden op het gebied van dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen, daglichtsystemen, dakkapellen, BASkapellen maar ook alles op het gebied van dakraam decoratie zoals buiten zonwering, verduisterende rolgordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, horren, rolluiken en andere mogelijkheden. 

 

Tot slot

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag met jouw zolder om hier iets moois van te maken? Neem dan contact met ons op en geef ons jouw ideeën aan.
Laat niet zomaar iemand in jouw dak zagen, maar laat dit doen door een dakvensterspecialist.

Zal ik je bellen?