Klantervaringen

27 maart 2024
Zeer vriendelijk

Nogmaals hartelijk dank!

De mannen hebben keurig gewerkt, waren zeer vriendelijk en hebben ons weer blij gemaakt met een fantastisch uitziend en werkend Velux dakraam! 

Hopen er weer járen plezier van te hebben.

 

Bron: Mail 

fam. Siemerink Vorden
18 maart 2024
De ramen zitten er mooi in en zien er goed uit

Afgelopen week zijn bij ons 3 ramen vervangen. Het contact was heel fijn en wij werden als familie goed begeleid door Marja, Martin en hun zoon.
De afspraken moesten door weersomstandigheden enkele keren opnieuw geplanned worden en dit werd zeer professioneel opgepakt. De ramen zitten er mooi in en zien er goed uit.
Naderhand werd alles ook netjes achtergelaten en zijn de zonnepanelen weer goed terug geplaatst.

Wij zijn ontzettend blij met het resultaat en danken de familie voor alle professionaliteit en service.

Wij raden dakramennederland dan ook ten zeerste aan!

Bron: Mail en Google
 

Familie Rossèl
17 maart 2024
Velux Quattro laten plaatsen

Deze week door Dakramennederland een Velux Quattro laten plaatsen. E.e.a is naar volle tevredenheid ingebouwd en opgeleverd. Netjes gewerkt en alle troep tot de laatste splinter meegenomen.

Bron: Google review

Gerard Gijsbers
16 maart 2024
Vlotte levering

Bedankt voor de vlotte levering.

 

Bron via mail

Mevr. Bakker
15 februari 2024
Vlotte en nette uitvoering

Dank voor de vlotte en nette uitvoering van de opdracht, alsmede voor het niet berekenen van niet gebruikte materialen.

 

Reactie via email.

Henk
24 januari 2024
Zorgeloze en kundige plaatsing

Bedankt voor de zorgeloze en kundige plaatsing. 

Maik van Wel
11 december 2023
Dank voor alles

Dank voor alles, het is een mooi raam geworden en waterdicht;-).

Aart
19 september 2023
erg tevreden over resultaat !

Review door Gerrit Smits

starstarstarstarstar 2 uur geleden

vandaag zijn bij onze woning 2 dakramen geplaatst. Vakkundig en zeer netjes gewerkt 👌👍. erg tevreden over resultaat !

 

Bron: Google review

Gerrit Smits
24 augustus 2023
Prettig contact , goede communicatie, komen afspraken na, vriendelijke mensen.

Prettig contact , goede communicatie, komen afspraken na, vriendelijke mensen.

Ik heb meerdere afspraken met hen door omstandigheden moeten annuleren maar steeds begripvolle reacties.

Simone
17 augustus 2023
Erg netjes gewerkt

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid, Waarde

Deze week hebben we 3 oude veluxramen laten vervangen door Dakramen Nederland. Alles is erg soepel verlopen: vanaf bezoek aan showroom in Vorden, het offertetraject, beantwoorden van onze vele vragen over types glas, tot de uiteindelijke plaatsing deze week. De 2 heren hadden de ramen in een mum van tijd vervangen. Erg netjes gewerkt en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Ik beveel dit bedrijf van harte aan!! Bedankt!

 

Bron: Google

Barbara
7 juli 2023
Eerlijk verhaal/advies

We zijn heel tevreden met de samenwerking. Eerlijk verhaal/advies. Alle afspraken zijn correct nagekomen. Werken heel netjes. Uitermate tevreden met het resultaat (2x solar Veluxdakramen) Als er een vraag of onduidelijkheid is, krijg je heel snel een duidelijk antwoord. Ik kan Dakramennederland aanbevelen.

Henk van Beek
24 mei 2023
Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf

Het eerste contact werd snel en duidelijk beantwoord. Het kwam allemaal heel vriendelijk over. De offerte kwam ook snel, was helder en de prijs was ook zodanig dat we met ze in zee zijn gegaan. Onlangs hebben ze het dakraam geplaats, heel snel en professioneel. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf

 

Bron: Google Review

J Huethorst
17 mei 2023
***** 5 Sterren review

***** 5 Sterren review 

 

Bron: Google review

Julie Vanmaldeghem
15 mei 2023
Resultaat: een mooi afgewerkt dakraam

Positief: Professionaliteit, Responsiviteit

Betrof: vervanging versleten Velux dakraam (35 jaar oud).
Offerte traject was keurig verzorgd, snelle reactie op aanvullende vragen en meedenken met de samenstelling van de verschillende componenten.

Installatie werd prima verzorgd. Er werd schoon gewerkt, extra moeite genomen om iets afwijkende maat met dakpannen passend te maken. Resultaat: een mooi afgewerkt dakraam, wat hopelijk ook weer 35 jaar mee kan.
Samen het opgeleverde werk nagelopen, uitleg van alle mogelijkheden en uitgelegd welk onderhoud (1x jaar smeren) nodig was.

Van harte aanbevolen.

 

Bron: Google Review 

Marcel Bingley
Zal ik je bellen?