ROTO kunststof dakramen

Voor een hogere stabiliteit en de beste isolatiewaarden

ROTO kunststof dakramen

ROTO Dakramen bestaan uit 100% PVC, voor een hogere stabiliteit en de beste isolatiewaarden
Moderne dakramen zijn echte technische hoogstandjes: ze laten licht en lucht in het huis binnen en zorgen tegelijkertijd voor een betrouwbare geluidsisolatie en bescherming tegen hitte en kou. Vooral PVC-ramen worden steeds populairder. Er zijn echter  verschillen van fabrikant tot fabrikant.

Niet alle kunststof dakramen zijn hetzelfde. Want in veel gevallen wordt een houten kern in het raam gebruikt, die met plastic is bekleed. ROTO biedt dakramen aan die gemaakt zijn van 100% kunststof meerkamerprofielen en dus echt duurzaam en bestand zijn tegen beschadigingen.

ROTO zorgt er met al haar ramen er voor dat er geen schroeven in de waterkerende buitenschaal van het dakvenster zitten. Alleen al hierdoor wordt op betrouwbare wijze voorkomen dat er vocht van buitenaf binnendringt.

Roto dakraam met meerkamerprofiel

Met dakramen van ROTO ben je verzekerd van maximale stabiliteit en duurzaamheid dankzij de vezelversterkte kunststof meerkamerprofiel, met staalversterking. Of het nu gaat om ROTO-Q of de Designo-soorten, of het nu gaat om centraal scharnierende, top-tuimel of uitzet-tuimel dakramen, of het nu gaat om handmatig of elektrisch bediende ramen: Alle ROTO dakramen, die als kunststofvarianten worden aangeboden, zijn ook echt van zuiver kunststof en staal.

De Roto dakramen bestaan uit een meerkamerprofiel waarin lucht circuleert. Zo worden nog betere isolatiewaarden bereikt, koudebruggen vermeden en de energie-efficiëntie verhoogd. Het kader is ook vezelversterkt voor extra stabiliteit. Het bevat ook een stalen wapening, zoals gebruikt in de moderne gevelraamconstructie. Deze wordt zo in het holle kamerprofiel geplaatst dat het hoge energierendement van de dakramen behouden blijft.

Kunststof dakramen

ROTO dakramen hebben meerdere mogelijkheden in glassoorten hierdoor biedt elk dakraam een uitstekende energiebalans.
De kunststof dakramen zorgen voor goede ventilatie en zijn tevens makkelijk schoon te maken. Een kunststof dakraam is dan ook makkelijk in onderhoud, wat juist heel prettig is als jouw dakraam bijvoorbeeld wat hoger in het dak ligt of je juist in jouw badkamer nodig hebt. In vochtige ruimtes adviseren wij altijd om een kunststof dakvenster te plaatsen, hier heb je dan jaren plezier van en zorgt voor veel ventilatiemogelijkheden
Dakramennederland biedt juist de mogelijkheden voor ROTO dakramen, Ruimtevensters, dakserre’s, daglichtsystemen, dakraamgordijnen, verduisterende rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere dakraamdecoratie.

Kijk dan dus ook gerust even rond op onze website.

ROTO Partner

Dakvensterspecialist

Dakramennederland is jouw dakvensterspecialist op het gebied van ROTO dakramen. Of je nu jouw dakraam wilt vervangen of juist nieuwe dakramen wenst te hebben. Bij Dakramennederland zit je altijd goed!
Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij van Dakramennederland bieden vele mogelijkheden op het gebied van ROTO dakramen, zoals tuimeldakramen, uitzetdakramen of gekoppelde dakramen, daglichtsystemen, maar ook alles op het gebied van ROTO dakraam decoratie zoals buiten zonwering, verduisterende rolgordijnen, plissé gordijnen, vouwgordijnen, horren, rolluiken en andere mogelijkheden.

PVC met meervoudige kamerprofiel

De kunststof dakramen van ROTO zijn Thermisch geoptimaliseerd meervoudig-kamerprofiel gemaakt van onderhoudsarm PVC met verbeterde stootvastheid, verstevigingen van verzinkte staalprofielen, volledig recyclebaar. 

De binnenbetimmering van de ROTO PVC kunststof dakramen is wit, vergelijkbaar met RAL 9016, dit is altijd makkelijk te combineren met de kleuren in elk huis. ROTO dakvensters zijn meestal mogelijk in de volgende bedieningen:

  • Handbediend
  • Elekrisch bediend (Elektrisch op netstroom, Elektrisch radiogestuurd of op Zonne-energie) 

Vraag gerust naar de mogelijkheden natuurlijk.
De dubbele dichtingsrubber zorgen voor een betere afdichting van het raam.

 

Kies voor Dakramenederland!

Wij zijn jouw ROTO kunststof dakramenspcialist en hebben kwaliteit en service hoog in het vaandel staat en geven altijd een juist advies voor in jouw situatie.

Wij voeren het merk ROTO, wat een A-merk is op dakvenster gebied, ROTO is dus een toonaangevend merk van topkwaliteit.
Heb je meer daglicht nodig? Denk dan aan ROTO en Dakramennederland als dakvensterspecialist.

Zal ik je bellen?