VELUX Dakramen Zutphen

VELUX dakramen Zutphen dan kom je uit bij Dakramennederland. Wij leveren en plaatsen VELUX houten en kunststof dakramen, daglichtsystemen, balkonvensters, maar ook horren, rolluiken, verduisterende rolgordijnen, jaloezieën en vele andere decoratie voor VELUX dakramen. VELUX is het bekende merk op dakramengebied en stelt eisen aan de kwaliteit van zijn dakramen maar ook aan de kwaliteit van de montage van dakramen. Het is dan ook niet voor niks dat wij van Dakramennederland montagepartner zijn van VELUX en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van VELUX. Wij werken vanaf 2006 met VELUX en zijn hiermee dus een betrouwbare en gespecialiseerd montagepartner. Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor dakramen en decoratie.

VELUX Dakramen te Zutphen zorgen voor meer daglicht en ventilatie op uw zolder daardoor voor optimaal comfort voor een slaapkamer, werkruimte, badkamer of overige ruimte.
Zo biedt VELUX vele mogelijkheden voor dakramen, daglichtsystemen, dakkapellen, dakkapelserre’s, BASkapellen, dakraamgordijnen, rolgordijnen, horren, rolluiken en vele andere decoratie mogelijkheden voor dakramen. Dus ben je opzoek naar wat meer licht en ventilatie op de zolder? Dan heeft VELUX volop keuze in mogelijkheden en uitvoeringen. Wil je juist een dakraam vervangen? Dan zijn daar ook zeker goed oplossingen voor met renovatiegootstukken die in de meeste gevallen er voor kunnen zorgen dat de binnen aftimmering behouden kan blijven, deze heeft immers veel minder te leiden.

VELUX montage partner
Wij zijn werkzaam in en rondom

Zutphen – Deventer – Apeldoorn- Arnhem – Zwolle – Lochem – Gelderland – Overijssel – Geheel Nederland.

Kwaliteit van dakramen, plaatsing daarvan en service staan hoog in het vaandel bij Dakramennederland daarmee kun je er zeker van zijn dat het dakraam vakkundig gemonteerd wordt en alles netjes afgewerkt is en opgeruimd achter gelaten wordt.
Als VELUX Dakramen Zutphen geven wij 10 jaar garantie op de montage van alle vervangen dakramen of geplaatste dakramen.

VELUX dakramen Zutphen

Kijk voor informatie, maten en prijzen van dakramen, rolgordijnen, horren, jaloezieën, buitenzonwering, rolluiken, verduisterende rolgordijnen eens rustig rond op onze site of onze webshop www.dakramennederlandshop.nl

6 Goede redenen om een dakraam in jouw dak te willen.

De vraag of je een VELUX dakraam op de zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenk je eens wat het in de woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor je op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor uw woning
 • Woongenot
 • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor de woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

velux montage partner Martin de Beus, voor uw dakramen. Dakraam plaatsen. Dakramen nieuw plaatsen of vervangen. dakramen specialist Martin de Beus van Dakramennederland is montagepartner van VELUX, Fakro en Roto

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig heeft.

Dakramennederland jouw VELUX montagepartner VELUX Dakramen Zutphen

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX.
Een montagepartner moet aan de nodige eisen van VELUX voldoen voordat een bedrijf montagepartner kan worden.
De voordelen van een montagepartner van VELUX:

 • Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.
 • Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.
 • De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.
 • De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.
 • U kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop & montage van VELUX producten in uw woning
 • Controle door certificering instantie SKG-IKOB

De VELUX dakraamdecoratiemogelijkheden staan op onze webshop vermeldt.
Heb je vragen? Bel of mail ons, wij helpen je graag.

Dakraam VELUX

VELUX is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en staat voor kwaliteit en een lange levensduur, de isolatiewaarde staat hoog in het vaandel en gaat is alle ontwikkelingen mee. VELUX dakramen zijn in meerdere glassoorten mogelijk, echter kan het zijn dat niet elke glassoort mogelijk is voor dat type dakraam wat voor jouw het fijnste, gunstigste of beste is. Bekijk hier de glassoorten van VELUX.

Voor de meeste VELUX dakramen zijn de volgende bedieningsmogelijkheden:

 • Handbediend
 • Elektrisch
 • Zonne-energie

Uiteraard kun je altijd contact opnemen wat het handigste is in jouw eigen situatie en wat de mogelijkheden dan zijn.

Je wilt jouw dakraam van VELUX vervangen, kan dit?

Is jouw dakraam al wat ouder en ben je bang voor lekkage? Elk dakvenster is te vervangen door een VELUX dakvenster. Wel is het zo dat bij de meeste oude VELUX dakvensters deze 1 op 1 te vervangen zijn door de nieuwste generatie VELUX dakvensters. Het 1 op 1 vervangen van de dakvensters zorgt er voor dat de afwerking vaak behouden kan blijven, als deze nog goed intact is en dit door jou gewenst is. Dit komt doordat de renovatie gootstukken aansluiten op de huidige afwerking, aangezien de binnen afwerking nog goed intact is en dit weinig te leiden heeft, is dit een uitstekende oplossing die de extra kosten voor de afweking voorkomt.

Er zijn een paar uitzonderingen in oude VELUX maten waarbij het nieuwe dakvenster niet aansluit op de afwerking waardoor er dan nieuwe afwerking gemaakt moet worden.

Wil je graag weten of jouw VELUX dakvenster 1 op 1 vervangen kan worden? Stuur ons dan een mail met alle gegevens en het typeplaatje van jouw oude dakvenster, dan zorgen wij voor een juist advies en een duidelijk antwoord.

Offerte prijzen voor plaatsing van een dakraam zijn bij Dakramennederland inclusief:

 • Dakraam
 • Gootstuk voor pannendak
 • Waterkerend manchet
 • Afwerking
 • Pannen slijpen indien van toepassing
 • Afvoeren afval
 • Montage
 • BTW

Tenzij anders vermeldt.
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.
Bijzondere dakconstructies en raveling plaatsen zit niet bij de prijs inbegrepen, stuur dan een mail of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Tot 15km geen reiskosten en buiten 15km € 0,40 p.km. aan reiskosten.
Afdekken van de vloer, trap evt. meubels dient je als klant zelf te verzorgen.
Werkzaamheden aan asbesthoudende materialen zijn uitgesloten.
Elektra, CV, gas en waterleidingen verleggen niet inbegrepen.
Bij plaatsing van een dakraam is de plaatsing van de decoratie gratis (decoratie zelf niet)

Tot slot

Wil je een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor VELUX dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Weet je na het lezen van dit artikel nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Webshop Dakramennederland

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Meer informatie:

Contact Opnemen Offerte aanvraag

Wij zijn officieel:

Montagepartner VELUX

Montagepartner Fakro

UA-64351266-1