VELUX tuimeldakramen op zonne-energie

Een uitstekende energiebalans

VELUX GGL – Integra Solar Houten Tuimeldakramen Wit afgelakt op zonne-energie

VELUX-ggl-integra-solar-houten-tuimeldakramen is het VELUX houten tuimeldakraam op zonne-energie, heeft unieke eigenschappen en makkelijk te bedienen met een afstandsbediening.

De diverse mogelijkheden in beglazing bieden hierdoor bij  elk dakraam een uitstekende energiebalans en zal daardoor mooi aansluiten op de wensen van onze klanten. De tuimeldakramen scharnieren in het midden, waardoor deze voor goede ventilatie kan zorgen en tevens makkelijk schoon te maken is. De dakramen van VELUX op zonne-energie zijn voorzien van een geruisloze motor en zijn makkelijk te bedienen met een draadloze afstandsbediening, gemak dient de mens zullen we maar zeggen.

VELUX houten dakramen worden standaard met FSC ( Forest Stewardship Council) certificaat geleverd. Producten met dit keurmerk komen uit een verantwoord beheerd bos.
Uiteraard kun je altijd contact opnemen wat het handigste is in jouw eigen situatie en wat de mogelijkheden dan zijn. VELUX houten dakramen zijn in meerdere glassoorten mogelijk, echter kan het zijn dat niet elke glassoort mogelijk is voor dat type dakraam wat voor jouw het fijnste, gunstigste of beste is. 

Je wilt jouw dakraam van VELUX vervangen voor een VELUX GGL -Tuimeldakraam op zonne-energie, kan dit?

Is jouw dakraam al wat ouder en ben je bang voor lekkage? Elk dakvenster is te vervangen door een VELUX dakvenster. Wel is het zo dat bij de meeste oude VELUX dakvensters deze 1 op 1 te vervangen zijn door de nieuwste generatie VELUX dakvensters. Het 1 op 1 vervangen van de dakvensters zorgt er voor dat de afwerking vaak behouden kan blijven, als deze nog goed intact is en dit door jou gewenst is. Dit komt doordat de renovatie gootstukken aansluiten op de huidige afwerking, aangezien de binnen afwerking nog goed intact is en dit weinig te leiden heeft, is dit een uitstekende oplossing die de extra kosten voor de afweking voorkomt. Is jouw dakraam nou niet binnen handbereik, dan is een dakraam op zonne-energie toch echt een goede oplossing.

Er zijn een paar uitzonderingen in oude VELUX maten waarbij het nieuwe dakvenster niet aansluit op de afwerking waardoor er dan nieuwe afwerking gemaakt moet worden.

Wil je graag weten of jouw VELUX dakvenster 1 op 1 vervangen kan worden? Stuur ons dan een mail met alle gegevens en het typeplaatje van jouw oude dakvenster, dan zorgen wij voor een juist advies en een duidelijk antwoord.

Kenmerken van VELUX GGL elektrisch op zonne-energie wit afgelakte grenen houten dakramen

  • Afgewerkt met witte acryl lak op waterbasis (kleur NCS S – N)
  • Geleverd met FSC – certificaat (PEFC op aanvraag)
  • Geschikt voor dakhellingen van 15 ° – 90 °
  • ThermoTechnology Isolatiemateriaal in de constructie voor betere isolatie.
  • Geleverd met VELUX afstandsbediening en regensensor
  • Geschikt voor 1 op 1 vervanging met behoud van bestaande aftimmering
  • Geruisloze geïntegreerde motor met minimale energieverbruik in stand-by-modus.
  • Tuimelt tot 180 ° om zijn as (schoonmaakstand)
  • Voorbereid op montage van elektrische raamdecoratie en zonwering.

VELUX houten dakramen op zonne-energie zijn in meerdere glassoorten mogelijk, echter kan het zijn dat niet elke glassoort mogelijk is voor dat type dakraam wat voor jouw het fijnste, gunstigste of beste is. 

Uiteraard kun je altijd contact opnemen wat het handigste is in jouw eigen situatie en wat de mogelijkheden dan zijn.

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Dakraam VELUX

VELUX is een van de meest verkocht dakramen ter wereld en toch is VELUX niet goedkoop. VELUX levert kwaliteit die een lange levensduur hebben en de isolatiewaarde vindt VELUX erg belangrijk. Wij leveren en monteren elk VELUX dakraam in kunststof of hout. Tevens zijn er vele mogelijkheden in maten en bijpassende raamdecoratie.

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig heeft.

Tot slot

Wil je een dakraam vervangen of juist nieuw laten plaatsen? Wij als dakramenspecialist bieden je de juiste maten en prijzen voor dakramen, decoratie, vele mogelijkheden en oplossingen op dakramen gebied. Zo ook voor dakramen op zonne-energie die op afstand te bedieninen zijn. Weet je nog niet helemaal of je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, neem dan contact met ons op.

Zal ik je bellen?