VELUX GGU – Integra Elektrisch

Kunststof tuimeldakraam elektrisch bediend

VELUX GGU – Integra Elektrisch – Kunststof Tuimeldakraam

Een VELUX GGU elektrisch is een kunststof tuimeldakraam, die je met een afstandsbediening heerlijk open en dicht kunt doen ook al zit het dakraam dus hoger in je dak. Deze elektrische dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Gemak dient de mens met deze eenvoudige afstandsbediening en tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden om de dakramen en diens decoratie via een app te laten werken. Tevens zit er een regensensor op het dakraam waardoor deze automatisch sluit  als het regent. Dus geen paniek als je even niet thuis bent, het gaat regenen en je dakraam staat nog open……het sluit automatisch en zo voorkom je een hoop ellende aan regenwater binnen.

VELUX GGU – Integra Elektrisch – Kunststof  Tuimeldakramen  zijn onderhoudsvrije dakramen en daardoor erg aantrekkelijk juist voor op de zolder waar je niet heel vaak komt om alles te onderhouden en schoon te maken.
Deze tuimeldakramen in het kunststof hebben een kern van PEFC-gecertificeerd hout met een polyurethaan beschermlaag, daardoor zijn deze dakramen heel geschikt voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Wij adviseren de VELUX Kunststof tuimeldakramen dan ook voor dakramen die hoger in het dak moeten komen, daar waar je moeilijk bij kunt komen.

De vele mogelijkheden voor decoratie zorgen het reguleren van een ruimte met veel daglicht, verduistering  en goede ventilatie. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte, van badkamer tot zolder.

 

Eigenschappen van de VELUX GGU elektrisch – Kunststof Tuimeldakramen

 • Vochtbestendig met een witte polyurethaan beschermlaag
 • Bedieningshandreep aan de bovenzijde voor eenvoudige en veilige bediening ook wanneer er meubels onder het raam zijn geplaatst
 • Ventilatieklep met geïntegreerd stof- en insectenfilter
 • Onderhoudsvrije afwerking binnenzijde
 • Onderhoudsvrije lijsten aan de buitenzijde
 • Met afstandsbediening
 • Met regensensor

Kern van PEFC gecertificeerd hout compleet voorzien van een polyurethaan beschermlaag
Voor installatie in dakhellingen tussen 15° en 90°.

VELUX houten dakramen zijn in meerdere glassoorten mogelijk, echter kan het zijn dat niet elke glassoort mogelijk is voor dat type dakraam wat voor jouw het fijnste, gunstigste of beste is. 

Uiteraard kun je altijd contact opnemen wat het handigste is in jouw eigen situatie en wat de mogelijkheden dan zijn.

 

Een VELUX kunststof dakraam elektrisch bediend geeft zeker een meerwaarde aan jouw woning

Wil je jouw woning verkopen en een dakraam laten plaatsen omdat het een meerwaarde aan de woning geeft? Of wil je juist graag meer frisse lucht en daglicht in de woning of werkruimte?
Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor elke woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.
Dakramennederland staat voor goede kwaliteit, service, vakkundigheid en advies op maat op gebied van VELUX daglicht oplossingen.

6 Goede redenen om elektrische VELUX GGU – Kunststof Tuimeldakramen in jouw dak te willen.

De vraag of je een VELUX dakraam op de zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenk je eens wat het in de woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor je op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor uw woning
 • Woongenot
 • Veiligheid, vluchtroute

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor de woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

 

Je laat toch niet zomaar iemand in jouw dak zagen?

Wij zijn VELUX montagepartner van het jaar 2019!!!

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig heeft. Dakramennederland staat voor goede kwaliteit, service, vakkundigheid en advies op maat op gebied van VELUX daglicht oplossingen.

Dakramennederland jouw VELUX montagepartner

Wij van Dakramennederland zijn al sinds 2006 montagepartner van VELUX, hierdoor zijn wij VELUX dakramenspecialist en volgen elk jaar de training van VELUX.
Een montagepartner moet aan de nodige eisen van VELUX voldoen voordat een bedrijf montagepartner kan worden.
De voordelen van een montagepartner van VELUX:

 • Elke VELUX Montagepartner volgt minimaal 1x per jaar een training bij VELUX Nederland B.V.
 • Elke VELUX montagepartner is aangesloten bij een geschillencommissie.
 • De montagepartner werkt volgens de montagerichtlijnen van VELUX.
 • De montagepartner heeft minimaal 2 jaar ervaring met het monteren van VELUX producten.
 • Je kunt bij de montagepartner terecht voor deskundig advies, vrijblijvende offertes, aankoop & montage van VELUX producten in elke woning
 • Controle door certificering instantie SKG-IKOB

Tot slot

Wil je graag zelf raamdecoratie zoals bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn of rolluik plaatsen….dat kan. 

Bestel dan via onze webshop de juiste maat en de kleur die bij jouw interieur past en je kunt aan de slag. 

Zal ik je bellen?