VELUX GGU – Integra Solar –

Kunststof Tuimeldakramen

VELUX kunststof tuimeldakraam op zonne-energie

Dit VELUX kunststof tuimeldakraam op zonne-energie kun je met een afstandsbediening heerlijk open en dicht doen ook al zit het dakraam dus hoger in je dak. Deze elektrische dakramen staan garant voor kwaliteit en een lange levensduur. Gemak dient de mens met deze eenvoudige afstandsbediening en tegenwoordig zijn er ook mogelijkheden om de dakramen en diens decoratie via een app te laten werken. Tevens zit er een regensensor op het VELUX GGU – Integra Solar – Kunststof Tuimeldakraam waardoor deze automatisch sluit  als het regent. Dus geen paniek als je even niet thuis bent, het gaat regenen en je dakraam staat nog open……het sluit automatisch en zo voorkom je een hoop ellende aan regenwater binnen.

VELUX GGU – Integra Solar – Kunststof  Tuimeldakramen  zijn onderhoudsvrije dakramen en daardoor erg aantrekkelijk juist voor op de zolder waar je niet heel vaak komt om alles te onderhouden en schoon te maken.
Deze tuimeldakramen in het kunststof hebben een kern van PEFC-gecertificeerd hout met een polyurethaan beschermlaag, daardoor zijn deze dakramen heel geschikt voor badkamers, keukens en andere vochtige ruimtes. Wij adviseren de VELUX Kunststof tuimeldakramen dan ook voor dakramen die hoger in het dak moeten komen, daar waar je moeilijk bij kunt komen.

De vele mogelijkheden voor decoratie zorgen het reguleren van een ruimte met veel daglicht, verduistering  en goede ventilatie. Rolluiken van VELUX zorgen bijvoorbeeld voor volledige duisternis overdag. Goede energiebalans is daarbij erg belangrijk in elke ruimte, van badkamer tot zolder.

 

Eigenschappen van de VELUX GGU – Integra Solar – Kunststof Tuimeldakramen:

 • Vochtbestendig met een witte polyurethaan beschermlaag
 • Bedieningshandreep aan de bovenzijde voor eenvoudige en veilige bediening ook wanneer er meubels onder het raam zijn geplaatst
 • Ventilatieklep met geïntegreerd stof- en insectenfilter
 • Onderhoudsvrije afwerking binnenzijde
 • Onderhoudsvrije lijsten aan de buitenzijde

Kern van PEFC gecertificeerd hout compleet voorzien van een polyurethaan beschermlaag
Voor installatie in dakhellingen tussen 15° en 90°.

Een VELUX kunststof dakraam op zonne-energie geeft zeker een meerwaarde aan jouw woning.

De vraag of je een VELUX dakraam op de zolder zou willen….. en waarom… Daar zijn verschillende antwoorden op te geven, bedenk je eens wat het in de woning zou kunnen betekenen.
Wij hebben alvast een aantal redenen voor je op een rij gezet:

 • Meer daglicht
 • Ventileren
 • Meer ruimte
 • Meerwaarde voor uw woning
 • Woongenot
 • Op hoogte en met de hand niet bereikbaar

Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor de woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.

Wil je jouw woning verkopen en een dakraam laten plaatsen omdat het een meerwaarde aan de woning geeft? Of wil je juist graag meer frisse lucht en daglicht in de woning of werkruimte?
Een VELUX dakraam is een meerwaarde voor elke woning, een zolder zonder dakraam, blijft een zolder, maar een zolder met een dakraam is een volwaardige ruimte/extra slaapkamer of werkruimte.
Dakramennederland staat voor goede kwaliteit, service, vakkundigheid en advies op maat op gebied van VELUX daglicht oplossingen.

Ben je er al van overtuigd dat je de juiste keuze maakt of heb je nog net even iets meer informatie of zekerheid nodig, schroom dan niet en neem contact met ons op.
Dakramennederland is de juiste partij voor als je goed en vakkundig advies nodig heeft. Dakramennederland staat voor goede kwaliteit, service, vakkundigheid en advies op maat op gebied van VELUX daglicht oplossingen.

Tot slot

Ben je nog opzoek naar dakraamdecoratie? Snuffel dan eens rond om te kijken wat het beste in jouw situatie zou passen en het mooiste bij jouw interieur zou passen. Horren zijn uiteraard ook mogelijk en houden de insecten buiten, heerlijk in het voorjaar, zomer en najaar.

Zal ik je bellen?